donderdag 13 september 2007

Back on the road again

Vanmorgen lekker uitgeslapen en op ons gemak alles ingepakt. Dat moest wel, want Monique liep krom van de spierpijn! Jaja, had ik het gisteren zwaar, vandaag is het de beurt aan Monique.

Speciaal voor haar heb ik toen maar de auto wat dichterbij geparkeerd, zodat ze niet zo ver hoefde te strompelen. Tja, ik kan toch niet anders na gisteren?!

Vandaag stond eigenlijk alleen de rit naar Page op het programma, maar voordat we echt op pad gingen, zijn we eerst nog even apple pie gaan halen bij Jacob Lake. Jacob Lake ligt op zo'n 23 mile van de Grand Canyon en is de laatste stop voor het park. Het is een dorp van niets, het heeft een hotelletje, een restaurant, een souvenirwinkel en een benzine station. Maar je kan er erg goed eten en ze hebben overheerlijke apple pie!

De rit ging verder voorspoedig. We zijn via de scenic route 89A terug gereden. Aan deze route ligt ook het park Lees Ferry.
Hier hebben we nog even een pitstop gemaakt, erg mooi. Vervolgens zijn we in één stuk doorgereden naar Page.

Daar aangekomen hebben we even relaxed op de hotelkamer en vervolgens zijn we naar Horseshoe Bend Overlook gegaan... Denk je toch al het één en ander gezien te hebben, valt de bek open! Weer een zanderige heuvel! *&*$$$!!#ver!!! Grapje, natuurlijk! Deze heuvel was a piece of cake! We zijn nu tenslotte ervaren zanderige heuvel beklimmers!

Nee, het uitzicht, de overlook is onbeschrijflijk mooi! Er zijn gewoon geen woorden voor en we gaan ook geen poging wagen om het te proberen te beschrijven. Dit moet je zelf een keer zien. Want helaas heeft Monique nog geen groothoeklens en kunnen we het ook niet goed op de foto krijgen.

Tijd voor een drankje vonden wij, dus op naar de supermarkt. Want na dit stuk gaan we aan de drank! Na alle ontberingen van gister, hebben we dat wel verdiend, vinden wij.

Proost!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hé meiden, wat een geweldige verhalen daar, en de foto's ook zo mooi, dat kun je ook niet beschrijven.
Wij gaan zondag dus tot zo lang blijven we jullie volgen, groetjes Truus en Leo

Anoniem zei

Tja, zonder woorden wordt het lastig. Uit je woorden lijkt het meer een culinaire trip. :-) En dat in Amerika... Hoewel, appeltaart bakken kunnen ze wel.

JP

Anoniem zei

Heerlijk om alles zo te kunnen volgen, helemaal geweldig.

Monique