donderdag 27 september 2007

Terug in Phoenix

Vandaag zaten we in de auto... en wel 8 uur lang. Het heeft alleen al 2,5 uur geduurd eer we LA uit waren! En daarna moesten we nog het hele eind terug naar Phoenix. Nou ja, moesten... Dat wilden we natuurlijk zelf. We willen morgen een rustig dagje voordat we aan de vluchten naar Nederland gaan beginnen en dan heb ik echt geen zin om nog uren achter het stuur te zitten.

De rit duurde maar en duurde maar. Net buiten LA hebben we de tank nog even volgegooid in de hoop dat we het zouden redden naar Phoenix. Onderweg uiteraard nog een paar keer gestopt om de beentjes te strekken, kopje koffie gehaald bij de Starbucks, geluncht bij Denny's en later nog maar een keer getankt. En we zagen de temperatuur langzaamaan stijgen richting de 100 graden Fahrenheit... Maar dat maakte ons niet uit, tenslotte zaten wij lekker in de auto met airco, totdat... er een bord langs de weg stond dat we, om oververhitting van de motor te voorkomen, de airco uit moesten zetten. We zaten alleen maar, ik hoefde niet eens gas te geven (thank God voor cruise control) en we hadden al een natte rug!
Gelukkig mocht na zo'n 10 mile de airco weer aan, die vanaf dat moment weer volop stond te blazen.

Aangekomen in Phoenix, konden we zo aansluiten in de ... ja hoor... de file! Waarom wij altijd in alle grote steden aankomen in de spits, is me een raadsel!
Maar inmiddels zijn we weer helemaal gesettled in ons hotel en gaan we ons opmaken voor de laatste dag in de States!

Geen opmerkingen: