vrijdag 14 september 2007

Antelope Canyon Tour

Vanmorgen hebben we lekker rustig aan gedaan. Tot grote ergernis van housekeeping in dit hotel, want wij weigerden op te hoepelen! Tot 3x toe stonden ze aan de deur te rammelen, maar helaas, de deadbolt zat er op.

Rond 09.00 uur toch maar vertrokken. Het ontbijt in het hotel hadden we gemist, dus we zijn naar Denny's gegaan. Hier waren we nog nooit geweest, maar het is onze nieuwe stek! Overheerlijk ontbijt, met van alles en natuurlijk veel te veel. Maar zo vaak doen we dit niet, dus het mag best een keer.

We zitten hier vlakbij de Glen Canyon Dam en daar zijn we nog snel een kijkje gaan nemen. Dit ziet er echter zo spectaculair uit, dat we morgenochtend een tour gaan doen.
Vervolgens moesten we ons melden bij het kantoor van Antelope Canyon tours. De naam zegt het al, zij organiseren tours naar Antelope Canyon, één van de slotcanyons hier in de omgeving. We werden allemaal in een jeep geladen en vervolgens in 20 minuten daarheen gebracht.

Gelijk bij binnenkomst viel wederom de bek open. En ook hier zijn geen woorden voor om te beschrijven wat we hebben gezien. Dus hebben we maar foto's gemaakt, veel foto's...
Om al deze nieuwe indrukken te laten bezinken, zijn we nog een stukje gaan rijden richting Lake Powell, maar dat kon ons na Antelope Canyon niet echt bekoren. We hebben toen maar besloten om te relaxen bij het zwembad.

We gaan nu de foto's van vandaag bekijken en als het is geworden wat wij denken, dan krijgen jullie ze natuurlijk snel te zien!

5 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi sissies,

vind het fijn dat jullie zo genieten van alles om je heen!
En Monique, jullie monden waren niet de enige die open vielen vandaag!!! Ik vond de foto's heel heel heel erg mooi! WAUW. Toen ik ze zag dacht ik bij mezelf, het lijkt wel uit een sprookje of buitenaards. Echt heel mooi, ook voor aan de muur! Monique, je kan er wat van!

Big HUG voor jullie allebei,

Trudie

Anoniem zei

Idd, wat een prachtige foto's!!!! Meer, meer, meer!!!

Anoniem zei

Kan je de link naar de foto's niet gewoon in de tekst zetten? Of is dit om mij nieuwsgierig te houden? Ik heb nu alleen de grand canyon gezien en die ken ik wel...

Anoniem zei

Mag je raden van wie die laatste reactie was ...........

Monique

Anoniem zei

Even voor jullie was er iemand in Antilope canyon en die liet dit achter: plaatje

JP